Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over Hammer

Het uitzendbureau Hammer Techniek & Detachering is een onderdeel van de Hammer groep. Het uitzendbureau is vanaf de eerste dag gevestigd aan de Kryptonstraat in Rijssen.

Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in het uitzenden van vakkrachten in de Bouw en aanverwante sectoren. In al die jaren hebben wij veel mensen kunnen helpen met het vinden van de juiste baan en werkplek. Hammer techniek & detachering is dan ook een begrip in Rijssen en omgeving met betrekking tot het uitzenden van personeel in de bouw.

Onze klanten weten inmiddels dat wij een betrouwbare partner zijn in het uitzenden van personeel. Wij vinden het zeer belangrijk om een open- en transparante samenwerking te creëren met onze opdrachtgevers. Bij het invullen van een vacature vinden wij het echt belangrijk dat dit goed gebeurt en anders kiezen wij ervoor om soms ook “nee” te verkopen. Wij geloven erin dat een lange- en duurzame samenwerking gebaseerd is op vertrouwen en dit zien wij ook terug in onze relaties. De meeste van onze klanten zijn al vanaf het begin verbonden aan Hammer Techniek & Detachering.

Bij ons staan de opdrachtgevers en onze uitzendkrachten centraal. Voor ons is het heel belangrijk dat wij afspraken nakomen met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. We zorgen dat onze uitzendkrachten niets te kort komt qua werkkleding en PBM’s. Het is bij ons dan ook niet bijzonder dat uitzendkrachten voor langere tijd aan ons verbonden zijn of vaak terugkeren bij ons wanneer ze opnieuw op zoek zijn naar werk.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hammer Techniek & Detachering? Neem dan contact met ons op.

Contact

Copyright © 2024 Hammer Techniek & Detachering   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Hammer Techniek & Detachering B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close