Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over Top Talenten

Top Talenten is gespecialiseerd in het matchen van talenten op HBO+ niveau.

Neem contact op

Neem contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken om jouw talent het beste in te zetten. Bovendien hebben onze eerdere kandidaten en klanten referenties achtergelaten, zodat je meteen weet met wie je zaken doet.

Zoek jouw talent

Wanneer jouw organisatie een talent nodig heeft, kunt u altijd met ons contact opnemen of de vacature online aanmelden. Wij plannen een afspraak om dieper in te gaan op de vacature, de organisatie en de cultuur. Zo kunnen wij in onze database altijd een geschikt talent vinden.

Wil je alvast een korte blik in ons netwerk werpen? Bekijk onze online talentendatabase en filter gemakkelijk door onze beschikbare talenten.

Hoe zet jij je talent in?

Door middel van goede interview technieken kunnen wij dieper ingaan op de werkelijke persoon achter het CV. Wil jij erachter komen wat jouw talent is? Schrijf je in bij Top Talenten. Wij plannen met jou een gesprek in van een uur, waarbij we gaan kijken waar jouw talent ligt en waar jij energie van krijgt.

Weet je al waar jij jouw talent wil inzetten? Bekijk onze vacatures en solliciteer gemakkelijk met

jouw profiel.

Copyright © 2021 Hammer Techniek & Detachering   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden
Hammer Techniek & Detachering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.